BACALLÀ A LA MASOVERA
400 grams de
bacallà
400 grams de
patates
100 grams de nata o
crema de llet
1 0 2 grans d’all
25 grams de mantega
Formatge ratllat
Julivert
Elaboració:
Poseu al foc el bacallà, que haureu remullat abans, sense pell ni
espines, en un cassó amb aigua freda que el cobreixi. Coeu-lo fins que arrenqui
el bull; traieu-lo, i deixeu-lo tapat un 20 minuts aproximadament. Aleshores
traieu-li totes les espines i tritureu-lo, i ajunteu-lo amb les patates,
bullides i fetes puré.
En una paella desfeu la mantega, passeu un moment pel foc l’all i el
julivert trinxats i traieu-ho tot seguit; barregeu-ho amb el bacallà i les
patates. Per acabar, afegiu-hi la nata (poseu-hi sal, si calgués), i repartiu
aquesta barreja en 4 platets individuals, resistents al forn i untats. Empolseu
amb formatge ratllat i gratineu-ho.
Nota: Augmentant un xic aquesta recepta, us pot servir com a primer
plat.
Font: Cuinar és senzill de
Montserrat Seguí de Queralt
Referència
recepta: 0169 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada