BACALLÀ A LA MASOVERA

Ingredients  4 persones:

400 grams de bacallà
400 grams de patates
100 grams de nata o crema de llet
1 0 2 grans d’all
25 grams de mantega
Formatge ratllat
Julivert



Elaboració:

Poseu al foc el bacallà, que haureu remullat abans, sense pell ni espines, en un cassó amb aigua freda que el cobreixi. Coeu-lo fins que arrenqui el bull; traieu-lo, i deixeu-lo tapat un 20 minuts aproximadament. Aleshores traieu-li totes les espines i tritureu-lo, i ajunteu-lo amb les patates, bullides i fetes puré.
En una paella desfeu la mantega, passeu un moment pel foc l’all i el julivert trinxats i traieu-ho tot seguit; barregeu-ho amb el bacallà i les patates. Per acabar, afegiu-hi la nata (poseu-hi sal, si calgués), i repartiu aquesta barreja en 4 platets individuals, resistents al forn i untats. Empolseu amb formatge ratllat i gratineu-ho.

Nota: Augmentant un xic aquesta recepta, us pot servir com a primer plat.

Font: Cuinar és senzill de Montserrat Seguí de Queralt
  
Referència recepta: 0169 Categoria: 2on Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars