BACALLÀ AMB MADUIXA

Ingredients 4 persones:

4 talls de llom de bacallà
8 maduixots
2 grans d'all
1 branca de farigola
Pela de llimona o taronja
Oli d'oliva
Olives mortes
Pèsols





Elaboració:

En una cassola posem a confitar, a foc lent, l'oli, els alls, la pela de llimona i els maduixots. En cap moment ha de bullir l'oli, ho mantenim a foc lent fins que
les maduixes tinguin textura de confitura. Aleshores les retirem i les triturem amb la batedora per fer la salsa que acompanyarà el bacallà.
Posem una olla amb aigua al foc, quan bulli hi aboquem els pèsols uns 4 minuts, retirem i escorrem. Reservem
Desescumem l'oli de les maduixes amb una escumadora, i en la mateixa cassola hi posem el bacallà i les olives, també a foc lent. Quan aquest sigui cuit, emplatem sobre un llit de canonges, i hi aboquem la salsa pel damunt.
Acabem el plat amb els pèsols.


Referència recepta: 0172 Categoria: 2on Plat  Temporada: Primavera
Origen: 

Comentaris

Entrades populars