TORRADA D’ESQUEIXADA DE BACALLÀ AMB ENCENALLS DE PERNIL DE JABUGO

Ingredients 4 persones:

8 llesques de pa de pagès
4 tomàquets madurs
Oli d’oliva i sal
400 grams de pernil de Jabugo a talls molt fins

Per a l’esqueixada:

400 grams de bacallà esqueixat, a talls petits
1 pebrot vermell a talls petis
1 tomàquet a talls petits
150 gr. d’olives arbequines s/p
                    Oli d’oliva
                    Vinagre de sidra

Elaboració:

Agafeu un bo de vidre per posar-hi tots el ingredients de l’esqueixada. Amaniu-ho tot amb oli i sal. Barregeu-ho tot bé. Reserveu-ho Torreu les llesques de pa. Un cop torrades, suqueu-hi la tomàquet. Esteneu-hi l’esqueixada. Amaniu-ho tot amb oli. Cobriu-ho amb pernil de Jabugo. Serviu les llesques, ja preparades.

Font: Torrades 365 receptes de pa torrat de Joan Jofre Español

Referència recepta: 0153 Categoria:Torrades de Pa Temporada:Tot l’any

Origen: 



Comentaris

Entrades populars