BACALLÀ A LA CUBANA

Ingredients per a 2 persones:

300 grams de patates, a rodanxes fines
Oli d'oliva
1 ceba, picada
1 gra d'all, picat
1 culleradeta de tomàquet concentrat
200 ml. de brou vegetal
1 vial de safrà
2 bitxos secs
400 grams de llom de bacallà fresc tallat per la meitat
Sal
Pebre vermell picant

Elaboració:

Preescalfeu el forn a 220 º C. Col·loqueu les rodanxes de patata en una font refractaria i ruixar-la amb oli. Coeu al forn pre-escalfat 10 minuts. Mentrestant, fregiu la ceba i l'all en una paella amb una mica d'oli, afegiu el tomàquet concentrat, el brou, el safrà, els bitxos i porti a ebullició. Assaoneu al gust i reserveu. Col·loqueu el filet de bacallà sobre les patates parcialment cuites. Aboqui la salsa per sobre i fornegeu uns altres 10 minuts (fins que el bacallà estigui tendre). Acompanyeu amb grills de llimona.

Font: 365 recetas rápidas y sanas

Referència recepta: 0177 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot l’any
Origen: 



Comentaris

Entrades populars