BACALLÀ A LA CUBANA
Ingredients per a 2 persones:
300 grams de
patates, a rodanxes fines
Oli d'oliva
1 ceba, picada
1 gra d'all, picat
1 culleradeta de
tomàquet concentrat
200 ml. de brou
vegetal
1 vial de safrà
2 bitxos secs
400 grams de llom
de bacallà fresc tallat per la meitat
Sal
Pebre vermell
picant
Elaboració:
Preescalfeu el forn a 220 º C. Col·loqueu les rodanxes de patata en una
font refractaria i ruixar-la amb oli. Coeu al forn pre-escalfat 10 minuts.
Mentrestant, fregiu la ceba i l'all en una paella amb una mica d'oli, afegiu el
tomàquet concentrat, el brou, el safrà, els bitxos i porti a ebullició.
Assaoneu al gust i reserveu. Col·loqueu el filet de bacallà sobre les patates
parcialment cuites. Aboqui la salsa per sobre i fornegeu uns altres 10 minuts
(fins que el bacallà estigui tendre). Acompanyeu amb grills de llimona.
Font: 365 recetas rápidas
y sanas
Referència
recepta: 0177 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada