TORRADA DE PAGÈS AMB CARPACCIO DE BACALLÀ I ESCALIVA AMB ARENGADA I RAÏM

Ingredients 4 persones:

8 llesques de pa de pagès
5 tomàquets madurs
Oli d’oliva
Sal

Per al carpaccio:

1 llom de bacallà de vora 800 grams
Oli d’oliva
Uns grans de pebre
Unes gotes de vinagre Forum

Per a l’escalivada
2 albergínies
2 pebrots vermells
2 cebes



Elaboració:



Poseu el bacallà al congelador, embolicat en un drap, fins que s’hagi endurit. Traieu-l’en aleshores. Feu-ne talls molt fins. Poseu-lo en una safata. Afegiu-hi els ingredients que resten. Poseu-ho tot al frigorífic.

Rostiu a continuació les albergínies, els pebrots vermells i les cebes. Un cop estigui tot rostit, deixeu-ho refredar. Peleu-ho tot. Talleu-ho després a trossets ben petits. Poseu-los en un bol. Salpebreu-los. Amaniu-los amb oli. Reserveu-los.

Quan tingueu les arengades ben netes, talleu-les a trossets ben petits. Afegiu-hi llavors l’escalivada juntament amb el raïm. Barregeu-ho tot molt bé.
Torreu les llesques de pa. Un cop torrades, fregueu-hi l’all. Poseu-hi el bacallà de manera que cobreixi tota la torrada. Al damunt, poseu-hi encara l’escalivada. Ja les podeu servir.

Font: Torrades 365 receptes de pa torrat

Referència recepta: 0178 Categoria: Torrades de Pa  Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars