SOPA RÀPIDA DE COL, PASTANAGA I BACALLÀ


Ingredients:

400 grams de fulles de col tendra, neta i separada de la tija dura
400 grams de pastanaga
400 grams de bacallà dessalat
150 ml. d'oli d'oliva verge extra
2 l. d'aigua mineral
1 gra d'all
1 ou
Sal







Elaboració:

1. Poseu al foc l'aigua mineral i, quan arrenqui el bull, tireu-hi la pastanaga, prèviament pelada i ratllada, deixar-lo coure durant 30 segons i, a continuació, poseu-hi la col, tallada a tires fines. Deixar-lo que es cogui durant 2 minuts, salar-lo i apartar-lo del foc.
2. Afegiu-hi el bacallà a l'olla, tallat prèviament a daus de 1x1cm.
3. Prepareu una maionesa amb l'oli, l'all i l'ou. Aboqueu-hi una tassa de brou de verdures, tritureu-lo per emulsionar-lo i, tot seguit, afegiu-lo a l'olla. Comproveu que estigui al punt de sal i ... la sopa està llesta per servir-la.

Font: Per Xef Carme Ruscalleda
http://www.delicooks.com/es/recetas/primeros-platos/sopa-rapida-de-col-zanahoria-y-bacalao

Referència recepta: 0024  Categoria: 1er Plat   Temporada: Tot any
Origen: 



Comentaris

Entrades populars