BACALLÀ AJOARRIERO

Ingredients 4 persones:

4 talls de bacallà dessalat
8 cullerades de salsa de tomàquet
1 pebrot verd
3 grans d’alls
1 ceba
Brou de bacallà
Bitxo
2 cullerades de pebrot de romesco
Sal
Oli d’oliva

Elaboració:

Talla la ceba i el pebrot verd en juliana, i els alls en talls de làmines. Sofregiu en una paella amb una mica d’oli. Quan estiguin ben sofregits, afegeix la carn del pebrot de romesco, la salsa de tomàquet i el bitxo. Sofregeix tot  bé fins uns 7 minuts.
A part, neteja el bacallà llevant-li la pel i las espines i talla’l en trossos petits.  Afegiu-los a la paella amb els altres elements i coeu. Deixa coure a foc lent durant 10 minuts, afegint una mica de brou de bacallà, si fos necessari.

Font: Recetas ricas recetas sanas de Karlos Arguiñano

Referència recepta: 0015   Categoria: 2on Plat   Temporada: Tot el any
Origen:


Comentaris

Entrades populars