BACALLÀ AMB OLIVES NEGRES
Ingredients 4 persones:
4 talls de bacallà dessalat d’uns 200 grams
400 grams d’olives negres sense pinyol
50 cl. D’oli d’oliva verge
Fulles d’olivera per decorar
Font: Sergi Arola
Elaboració:
En un recipient apte per batre, posar l'oli i les olives negres sense pinyol. Batre molt bé fins que estigui tot cremós i homogeni.
Passar-lo a una cassola (preferentment de fang), portar a ebullició.
Retirar la cassola i posar els lloms de bacallà amb la pell cap amunt. Començar a remoure fins que el bacallà deixi anar la seva gelatina i espesseixi la salsa.
Al servi, poseu al fonts del plat la salsa negra, posar el llom i decorar amb una branqueta d'olivera.Passar-lo a una cassola (preferentment de fang), portar a ebullició.
Retirar la cassola i posar els lloms de bacallà amb la pell cap amunt. Començar a remoure fins que el bacallà deixi anar la seva gelatina i espesseixi la salsa.
Font: Sergi Arola
Referència recepta: 0013 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada