CANELONS DE BACALLÀ I AMETLLES AMB MOUSE D’ESCALIVADA

Ingredients:

Plaques de canelons
Formatge 50 grams gruyere ratllat per gratinar

Per al farcit:

Bacallà 600 grams de morro remullat
Ametlles crues picades 75 grams
Cebes 1 u.
Tomàquets madurs 1 u.
Fulla de llorer
Pebre blanc

Per a la mousse:

Pebrots vermells escalivats 2 u.
Albergínies escalivades 2 u.
Crema de llet 200 cc
Sal i sucre

Elaboració:

Posem un litre d’aigua al foc i escalfem, amb una fulla de llorer, el bacallà, la ceba i el tomàquet. No ha de bullir.
Ho deixem refredar i ho escorrem. Després se’n treuen les espines i la pell i es pica tot junt, afegint-hi les ametlles, i el pebre.
Farcim els canelons i el cobrim amb la mousse d’escalivada. Els gratinem amb formatge.

Elaboració de la mousse:

Una vegada escalivats els pebrots i les albergínies, es netegen i es trituren amb la crema de llet, sal i una mica de sucre.


Referència recepta: 0004     Categoria: 1er. Plat     Temporada: Tot el any
Origen:

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars