Ingredients 4 persones:
Bacallà 500 grams esqueixat
1 Ceba tendra gran
4 Tomàquets madurs
50 grams d’olives negres
50 grams d’olives arbequines
Oli d’oliva
Sal i pebre negre
Elaboració:
Quan compreu el bacallà, assegureu-vos del punt de sal, si cal, deixeu-lo en remull a casa i canvieu-ne l’aigua tantes vegades com calgui. Un cop tingui el bon punt de sal, escorreu-lo i esqueixeu-lo en tires. Poseu-lo en una plata i cobriu-lo amb ceba, també tallada en tires. Afegiu-hi les olives i el tomàquet, tallat a trossos irregulars. Finalment, assaoneu-ho amb una mica de pebre i sal, si fa falta. Regueu-lo amb un bon raig d’oli de oliva verge. Opcionalment si voleu, podeu preparar l’amaniment al morter, picant-hi una mica d’all i julivert i afegint-hi l’oli. Poseu l’esqueixada a la nevera i serviu-la ben fresca.
Referència recepta: 0007 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada