TORRADA D’ESQUEIXADA DE BACALLÀ AMB ENCENALLS DE PERNIL DE JABUGO
8 llesques de pa de
pagès
4 tomàquets madurs
Oli d’oliva i sal
400 grams de pernil
de Jabugo a talls molt fins
Per a
l’esqueixada:
400 grams de
bacallà esqueixat, a talls petits
1 pebrot vermell a
talls petis
1 tomàquet a talls
petits
Oli d’oliva
Vinagre de sidra
Elaboració:
Agafeu un bo de vidre per posar-hi tots el ingredients de l’esqueixada.
Amaniu-ho tot amb oli i sal. Barregeu-ho tot bé. Reserveu-ho
Torreu les llesques de pa. Un cop torrades, suqueu-hi la tomàquet.
Esteneu-hi l’esqueixada. Amaniu-ho tot amb oli. Cobriu-ho amb pernil de Jabugo. Serviu les llesques, ja preparades.
Font: Torrades 365 receptes de pa torrat de Joan
Jofre Español
Referència
recepta: 0153 Categoria:Torrades de Pa Temporada:Tot l’any
Origen:

Comentaris
Publica un comentari a l'entrada