BACALLÀ AMB LLENTIES I CALAMARS
Ingredients per a 4 persones:
½ Kg. de bacallà
fresc
80 grams de
llenties
300 grams de
calamars
2 alls
2 dl de vi blanc
Polpa de pebrot de
romesco
Sal
Oli d'oliva verge
extra
Elaboració:
Ofeguem l'all i la polpa de pebrot de romesco, li afegim el vi i deixem
que s'evapori l'alcohol. Afegim les llenties, cobrim d'aigua i deixem coure a
foc suau fins que estiguin tendres, aproximadament 45 minuts. Assaonem i
reservem.
Traiem supremes de bacallà i buidem la meitat de la pell deixant
sobrant part d'aquesta. Assaonem i emboliquem els lloms i formem cilindres que
marquem a la paella al mateix temps que el calamars trossejat en porcions
mitjanes. Els rostim a foc mitjà durant 4 minuts.
Servim les llenties en plat fons i servim amb el bacallà i la porció de
calamars.
Font:
http://www.mardenoruega.com
Referència
recepta: 0160 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada