BACALLÀ AMB MADUIXA
4 talls de llom de
bacallà
8 maduixots
2 grans d'all
1 branca de
farigola
Pela de llimona o
taronja
Oli d'oliva
Olives mortes
Pèsols
Elaboració:
En una cassola posem a confitar, a foc lent, l'oli, els alls, la pela
de llimona i els maduixots. En cap moment ha de bullir l'oli, ho mantenim a foc
lent fins que
les maduixes tinguin textura de confitura. Aleshores les retirem i les
triturem amb la batedora per fer la salsa que acompanyarà el bacallà.
Posem una olla amb aigua al foc, quan bulli hi aboquem els pèsols uns 4
minuts, retirem i escorrem. Reservem
Desescumem l'oli de les maduixes amb una escumadora, i en la mateixa
cassola hi posem el bacallà i les olives, també a foc lent. Quan aquest sigui
cuit, emplatem sobre un llit de canonges, i hi aboquem la salsa pel damunt.
Acabem el plat amb els pèsols.
Referència
recepta: 0172 Categoria: 2on Plat Temporada: Primavera
Origen: 
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada