PATATES AMB BACALLÀ I ARRÒS
300 grams bacallà
fresc
4 patates
2 porros
1 pebrot vermell
1 gra d'all
Sal
Pebre
2 fulles de llorer
1 dl tomàquet
triturat
100 grams arròs
blanc
50 ml xerès
Herbes aromàtiques
fresques per decorar
½ dl. oli d'oliva
Elaboració:
Salpebrar i trossejar el bacallà. Pelar i tallar a daus les patates.
Pelar i tallar en cercles els porros. Rentar i tallar en tires el pebrot. Picar
lleugerament el gra d'all.
En una olla amb oli d'oliva preparar un sofregit amb els porros, el
pebrot i l'all. Salpebrar, afegir les patates, el llorer i el tomàquet
triturat. Cobrir amb aigua i deixar que bullin durant 20 minuts.
Incorporar l'arròs amb el bacallà. Regar amb el xerès, rectificar de sal
i retirar del foc quan l'arròs estigui fet. Escampar-hi herbes aromàtiques i
servir.
Font:
http://www.elle.es/lo-mas-elle/recetas/primeros/patatas-con-bacalao-y-arroz
Referència
recepta: 0168 Categoria: Plat únic Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada