PATATES AMB BACALLÀ I ARRÒS

Ingredients per a 4 persones:

300 grams bacallà fresc
4 patates
2 porros
1 pebrot vermell
1 gra d'all
Sal
Pebre
2 fulles de llorer
1 dl tomàquet triturat
100 grams arròs blanc
50 ml xerès
Herbes aromàtiques fresques per decorar
½ dl. oli d'oliva


Elaboració:


Salpebrar i trossejar el bacallà. Pelar i tallar a daus les patates. Pelar i tallar en cercles els porros. Rentar i tallar en tires el pebrot. Picar lleugerament el gra d'all.
En una olla amb oli d'oliva preparar un sofregit amb els porros, el pebrot i l'all. Salpebrar, afegir les patates, el llorer i el tomàquet triturat. Cobrir amb aigua i deixar que bullin durant 20 minuts.
Incorporar l'arròs amb el bacallà. Regar amb el xerès, rectificar de sal i retirar del foc quan l'arròs estigui fet. Escampar-hi herbes aromàtiques i servir.

Font: http://www.elle.es/lo-mas-elle/recetas/primeros/patatas-con-bacalao-y-arroz

Referència recepta: 0168 Categoria: Plat únic  Temporada: Tot l’any
Origen:

Comentaris

Entrades populars