PASTÍS DE BACALLÀ

Ingredients per 4 persones:

800 grams de lloms de bacallà dessalats
6 porros
1 llauna de pebrots del piquillo
1 rajolí de llet desnatada

Per a la salsa
1 rovell d'ou cuit
2 grans d'all
Vinagre de Xerès
4 cullerades  superes d’oli d'oliva extra verge

Elaboració:

Coure els porros amb aigua bullint  amb sal fins estovar-los; escórreu i talleu-los. Aixafeu i folreu amb part de ells un motlle de bescuit a lo ample.
Escaldeu el bacallà en aigua bullint amb el rajolí de llet, escórrer-ho sobre paper absorbent, deixant refredar, i a temperatura ambient separeu-ho en làmines.
Ompliu la meitat del motlle amb part del bacallà, cobrir-ho amb els pebrots del piquillo i acabeu-ho amb el bacallà sobrant.
Afegiu-hi a sobre els porros restants, pressioneu i fiqueu-lo al forn fins que estigui al punt.
Retireu el pastís i desemmotlleu.
Mentrestant, piqueu finament els alls i barregeu amb el rovell d'ou cuit, el vinagre i l'oli, remeneu bé amb les varetes per que la salsa quedi  ben lligada. Salpebreu, proveu el punt i serviu-ho amb el pastís.

Font: Revista recetas de cocina ligera y vida sana


Referència recepta: 0283 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars