PASTÍS DE BACALLÀ
800 grams de lloms
de bacallà dessalats
6 porros
1 llauna de pebrots
del piquillo
1 rajolí de llet
desnatada
Per a la salsa
1 rovell d'ou cuit
2 grans d'all
Vinagre de Xerès
4 cullerades superes d’oli d'oliva
extra verge
Elaboració:
Coure els porros amb aigua bullint
amb sal fins estovar-los; escórreu i talleu-los. Aixafeu i folreu amb part de ells un
motlle de bescuit a lo ample.
Escaldeu el bacallà en aigua bullint amb el rajolí de llet, escórrer-ho
sobre paper absorbent, deixant refredar, i a temperatura ambient separeu-ho en
làmines.
Ompliu la meitat del motlle amb part del bacallà, cobrir-ho amb els
pebrots del piquillo i acabeu-ho amb el bacallà sobrant.
Afegiu-hi a sobre els porros restants, pressioneu i fiqueu-lo al forn
fins que estigui al punt.
Retireu el pastís i desemmotlleu.
Mentrestant, piqueu finament els alls i barregeu amb el rovell d'ou
cuit, el vinagre i l'oli, remeneu bé amb les varetes per que la salsa
quedi ben lligada. Salpebreu, proveu el
punt i serviu-ho amb el pastís.
Font: Revista recetas de
cocina ligera y vida sana
Referència
recepta: 0283 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada