TORRADA DE PAGÈS AMB CARPACCIO DE BACALLÀ I ESCALIVA AMB ARENGADA I RAÏM
8 llesques de pa de
pagès
5 tomàquets madurs
Oli d’oliva
Sal
Per al carpaccio:
1 llom de bacallà
de vora 800 grams
Oli d’oliva
Uns grans de pebre
Unes gotes de
vinagre Forum
Per a l’escalivada
2 albergínies
2 pebrots vermells
2 cebes

Elaboració:
Poseu el bacallà al congelador, embolicat en un drap, fins que s’hagi
endurit. Traieu-l’en aleshores. Feu-ne talls molt fins. Poseu-lo en una safata.
Afegiu-hi els ingredients que resten. Poseu-ho tot al frigorífic.
Rostiu a continuació les albergínies, els pebrots vermells i les cebes.
Un cop estigui tot rostit, deixeu-ho refredar. Peleu-ho tot. Talleu-ho després
a trossets ben petits. Poseu-los en un bol. Salpebreu-los. Amaniu-los amb oli.
Reserveu-los.
Quan tingueu les arengades ben netes, talleu-les a trossets ben petits.
Afegiu-hi llavors l’escalivada juntament amb el raïm. Barregeu-ho tot molt bé.
Torreu les llesques de pa. Un cop torrades, fregueu-hi l’all. Poseu-hi
el bacallà de manera que cobreixi tota la torrada. Al damunt, poseu-hi encara
l’escalivada. Ja les podeu servir.
Font: Torrades 365
receptes de pa torrat
Referència
recepta: 0178 Categoria: Torrades de Pa Temporada: Tot l’any
Origen: 
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada