PEBROTS FARCITS DE BACALLÀ
Ingredients per a 4 persones:
12 pebrots del
piquillo (en conserva)
250 grams de
bacallà dessalat i esqueixat
½ cullerada de
farina
1 got de llet
3 grans d'all
Julivert picat
Oli d'oliva
Sal
Per a la salsa de
pebrots verds
3 pebrots verds
1 ceba tendra
½ got d'aigua
Oli d'oliva
Sal
Elaboració:
Per preparar la salsa, la ceba tendra i els pebrots verds posar-los a
sofregir en una cassola amb oli. Condimentar i quan estigui cuit, afegir una
mica d'aigua i reduir uns minuts a foc moderat. Tritureu amb la batedora i
passar-ho pel colador xinès.
En una altra cassola amb oli, ofegar grans d’alls picats. Afegir el
bacallà esqueixat i seguir ofegant. Afegir la farina, i ofegar durant 1 minut,
mullar amb la llet, a poc a poc i remenar-lo. Escampeu el julivert picat i
posar-lo a punt de sal. Deixar-lo refredar i omplir amb aquesta massa els
pebrots. Col·locar en una placa de forn i untar-los amb oli. Enfornar-los a
150-160 º C, durant 5 minuts.
Servir els pebrots farcits en una font o plat amb el fons cobert amb
salsa de pebrots verds.
Font: 100 Menús de
Temporada
Referència
recepta: 0238 Categoria: 1er Plat Temporada:
Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada