PEBROTS FARCITS DE BACALLÀ

Ingredients per a 4 persones:

12 pebrots del piquillo (en conserva)
250 grams de bacallà dessalat i esqueixat
½ cullerada de farina
1 got de llet
3 grans d'all
Julivert picat
Oli d'oliva
Sal

Per a la salsa de pebrots verds

3 pebrots verds
1 ceba tendra
½ got d'aigua
Oli d'oliva
Sal

Elaboració:

Per preparar la salsa, la ceba tendra i els pebrots verds posar-los a sofregir en una cassola amb oli. Condimentar i quan estigui cuit, afegir una mica d'aigua i reduir uns minuts a foc moderat. Tritureu amb la batedora i passar-ho pel colador xinès.
En una altra cassola amb oli, ofegar grans d’alls picats. Afegir el bacallà esqueixat i seguir ofegant. Afegir la farina, i ofegar durant 1 minut, mullar amb la llet, a poc a poc i remenar-lo. Escampeu el julivert picat i posar-lo a punt de sal. Deixar-lo refredar i omplir amb aquesta massa els pebrots. Col·locar en una placa de forn i untar-los amb oli. Enfornar-los a 150-160 º C, durant 5 minuts.
Servir els pebrots farcits en una font o plat amb el fons cobert amb salsa de pebrots verds.

Font: 100 Menús de Temporada

Referència recepta: 0238 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen: 



Comentaris

Entrades populars