BACALLÀ A LA CASOLANA
Ingredients per a 4 persones:
4 lloms de bacallà
dessalat
Farina
Pa ratllat
250 grams de salsa
de tomàquet
4 pebrots verds
2 alls
1 ceba
Julivert picat
Sal
Oli
Elaboració:
Fregiu el bacallà, passat prèviament per
farina. Volta i volta. Col·loqueu-lo en una font de forn i reserveu. A part,
fregiu els pebrots en rodanxes juntament amb la ceba picada, salar i deixeu
sofregir. Barregeu aquests ingredients amb el tomàquet i banyeu els lloms de
bacallà. Després, escampeu-hi una barreja de pa ratllat, dos grans d'all picat
i el julivert. I finalment, ficar-lo al forn fort uns 5 minuts fins que
s'enrosseixi.
Font: Recetas ricas recetas
sanas
Referència
recepta: 0240 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada