BACALLÀ A LA CASOLANA

Ingredients per a 4 persones:


4 lloms de bacallà dessalat
Farina
Pa ratllat
250 grams de salsa de tomàquet
4 pebrots verds
2 alls
1 ceba
Julivert picat
Sal
Oli

Elaboració:

Fregiu el bacallà, passat prèviament per farina. Volta i volta. Col·loqueu-lo en una font de forn i reserveu. A part, fregiu els pebrots en rodanxes juntament amb la ceba picada, salar i deixeu sofregir. Barregeu aquests ingredients amb el tomàquet i banyeu els lloms de bacallà. Després, escampeu-hi una barreja de pa ratllat, dos grans d'all picat i el julivert. I finalment, ficar-lo al forn fort uns 5 minuts fins que s'enrosseixi.

Font: Recetas ricas recetas sanas

Referència recepta: 0240 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot l’any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars