BACALLÀ A LA CASSOLA AMB MONGETES VERDES

Ingredients per a 4 persones:

½ Kg de patates
½ Kg de mongetes
Safrà
½ Kg de bacallà en trossos
1 ceba
1 gra d'all
Aigua
Julivert 

Elaboració:

El primer que farem és escaldar els trossos de bacallà en un litre d'aigua bullint. Llest el bacallà, el reservem en una altra cassola, posem l'aigua a bullir i tirem les patates tallades a trossos i les mongetes tallades fines. Ho deixarem coure durant 20 minuts.
En una paella posem a ofegar la ceba i l'all picat. Quan estigui ofegat, tirem el contingut de la paella a la cassola de les patates i les mongetes.
Al final incorporem a la cassola els trossos de bacallà, amb cura que no es trenquin. Deixem reposar 5 minuts i servim adornant amb una branqueta de julivert.

Font: Recetas ricas recetas sanas

Referència recepta: 0241 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot l’any
Origen: 



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars