BACALLÀ A LA CASSOLA AMB MONGETES VERDES
Ingredients per a 4 persones:
½ Kg de patates
½ Kg de mongetes
Safrà
½ Kg de bacallà en
trossos
1 ceba
1 gra d'all
Aigua
Julivert
Elaboració:
El primer que farem és escaldar els trossos
de bacallà en un litre d'aigua bullint. Llest el bacallà, el reservem en una
altra cassola, posem l'aigua a bullir i tirem les patates tallades a trossos i
les mongetes tallades fines. Ho deixarem coure durant 20 minuts.
En una paella posem a ofegar la ceba i
l'all picat. Quan estigui ofegat, tirem el contingut de la paella a la cassola
de les patates i les mongetes.
Al final incorporem a la cassola els
trossos de bacallà, amb cura que no es trenquin. Deixem reposar 5 minuts i
servim adornant amb una branqueta de julivert.
Font: Recetas ricas recetas
sanas
Referència
recepta: 0241 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot l’any
Origen:
Quina receta més abellidora! Petonets
ResponElimina