BACALLÀ SISONA

Ingredients per a 4 persones:

4 talls de bacallà de 250 grams
Farina
Sal
Pebre negre

 Per a la picada

100 grams d'ametlles
4 grans d'all
4 tomàquets de penjar
Pebre vermell
Canyella en pols
Oli d'oliva

Elaboració:

Per començar, poseu en una safata els tomàquets sencers, els alls i les ametlles i deixeu-los escalivar al forn durant 12 minuts.
Mentrestant, en una cassola amb oli fregiu el bacallà salpebrar i enfarinat. Quan estigui daurat, retireu-lo de la cassola i reserveu-lo sobre paper absorbent.
Per fer la picada, poseu en un bol els tomàquets pelats, els alls, les ametlles, la canyella, el pebre vermell i una mica de sal i tritureu-ho amb el morter. Quan estigui tot ben aixafat, poseu-ho a la cassola on heu fregit el bacallà i deixeu-ho coure un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu el bacallà i cobriu-lo amb la picada.

Font: Club de cuines de TV3

Referència recepta: 0213 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot el any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars