BACALLÀ SISONA
Ingredients per a 4 persones:
4 talls de bacallà
de 250 grams
Farina
Sal
Pebre negre
Per a la picada
100 grams
d'ametlles
4 grans d'all
4 tomàquets de
penjar
Pebre vermell
Canyella en pols
Oli d'oliva
Elaboració:
Per començar, poseu en una safata els tomàquets sencers, els alls i les
ametlles i deixeu-los escalivar al forn durant 12 minuts.
Mentrestant, en una cassola amb oli fregiu el bacallà salpebrar i
enfarinat. Quan estigui daurat, retireu-lo de la cassola i reserveu-lo sobre
paper absorbent.
Per fer la picada, poseu en un bol els tomàquets pelats, els alls, les
ametlles, la canyella, el pebre vermell i una mica de sal i tritureu-ho amb el
morter. Quan estigui tot ben aixafat, poseu-ho a la cassola on heu fregit el
bacallà i deixeu-ho coure un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu el bacallà i cobriu-lo amb la picada.
Font: Club de cuines de
TV3
Referència
recepta: 0213 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada