ARRÒS DE BACALLÀ DIFERENT
Ingredients per a 4 persones:
2 cebes
3 tomàquets madurs
50 grams de
sobrassada
100 grams de
bacallà salat
400 grams de arròs
de gra rodó
1 gra d’all
3 branquetes de
julivert (les fulles)
3 brins de safrà
20 ml d’oli
1 l d’aigua mineral
Sal
Pebre
Elaboració:
En una planxa,
escaliveu els tomàquets. Un cop fets, peleu-los i piqueu-los una mica.
Poseu també a la
planxa el bacallà, sec i salat, fins que estigui fet. Desfileu-lo i renteu-lo
bé, espremeu-lo molt per treure’n l’aigua i reserveu-lo.
En una cassola amb
oli, sofregiu-hi força ceba molt picada i afegiu-hi els tomàquets que heu
preparat abans.
A mig sofregir,
afegiu-hi el talls de sobrassada pelada, aixafeu-ho una mica, barregeu-ho tot
bé i afegiu-hi el bacallà que heu preparat abans.
Remeneu-ho bé,
afegiu-hi l’arròs i feu-ho sofregir tot junt uns minuts.
Després, poseu-hi
aigua i feu-ho bullir.
A part, piqueu
l’all, el julivert i el safrà, deixateu-ho amb una mica d’aigua i afegiu-ho a
la cassola.
Deixeu-ho acabar de
coure a foc viu: l’arròs tarda uns 15-18 minuts.
Font: La Riera
Referència
recepta: 0220 Categoria: 1er Plat Temporada:
Tot el any
Origen: Catalunya
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada