POTATGE DE CIGRONS I BACALLÀ
Ingredients 4 persones:
150 grams de cigrons
150 grams de bacallà salat
50 grams d'arròs
1 ceba
½ pebrot vermell
1 branca d'api
1 ceba tendra
1 gra d'all
50 ml d'oli d'oliva
1 culleradeta de pebre vermell dolç
Sal
Pebre
Elaboració:
Dessalar el bacallà seguint la forma correcta de dessalat del bacallà. Posar els cigrons a estovar 8 hores abans de la seva utilització en aigua calenta. Escórrer i posar-los a coure juntament amb la ceba, el pebrot, l'api i una mica de sal.
Quan els cigrons estiguin tous i faltin uns 20 minuts de cocció afegir l'arròs i deixar coure durant 10 minuts. Incorporar el bacallà trossejar-lo i deixar-lo 8 minuts més.
Pelar i picar la ceba tendra i l'all, picar el julivert. Escalfar una paella amb l'oli d'oliva i sofregir les verdures. Quan estiguin tendres, afegir el pebre vermell, remenar-lo bé, retirar la paella del foc e incorporar-lo al potatge. Deixar fer uns minuts més i retirar del foc. Deixar reposar abans de servir el potatge.Referència recepta: 0082 Categoria: Plat únic Temporada: Hivern
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada