POTATGE DE CIGRONS I BACALLÀ


Ingredients  4 persones:

 150 grams de cigrons
 150 grams de bacallà salat
 50 grams d'arròs
 1 ceba
 ½ pebrot vermell
 1 branca d'api
 1 ceba tendra
 1 gra d'all
 50 ml d'oli d'oliva
 1 culleradeta de pebre vermell dolç
 Sal
 Pebre

Elaboració:

Dessalar el bacallà seguint la forma correcta de dessalat del bacallà. Posar els cigrons a estovar 8 hores abans de la seva utilització en aigua calenta. Escórrer i posar-los a coure juntament amb la ceba, el pebrot, l'api i una mica de sal.
Quan els cigrons estiguin tous i faltin uns 20 minuts de cocció afegir l'arròs i deixar coure durant 10 minuts. Incorporar el bacallà trossejar-lo i deixar-lo 8 minuts més.
Pelar i picar la ceba tendra i l'all, picar el julivert. Escalfar una paella amb l'oli d'oliva i sofregir les verdures. Quan estiguin tendres, afegir el pebre vermell, remenar-lo bé, retirar la paella del foc e incorporar-lo al potatge. Deixar fer uns minuts més i retirar del foc. Deixar reposar abans de servir el potatge.

Referència recepta: 0082  Categoria: Plat únic   Temporada: Hivern
Origen: 

Comentaris

Entrades populars