PASTIS DE BACALLÀ AL BACÓ


Ingredients  6 persones:

750 grams de bacallà en filets
1 cullerada de mantega
1 ceba vermella picada fina
4 tires de bacó (cansalada)
500 grams de patates tallades en rodanxes fines
Julivert picat
250 mil·lilitres de nata líquida
Pebre a gust

Elaboració:

El primer que hem de fer és precalentar el forn i mentrestant la cuina pren temperatura li llevarem la pell i les espines al bacallà. Després col·locarem la mantega en una font de forn i cobrirem el fons amb la ceba i les rodanxes de patates.
Sobre les papes col·locarem una mica de pebre i afegirem el bacallà prèviament tallat en trossos petits i la cansalada. Posteriorment regarem amb la nata líquida i col·locarem una tapa sobre la font del forn.
Cuinarem durant 30 minuts i posteriorment llevarem la tapa i portarem al foc durant 10 minuts més. Quan estigui llest el pastís, escamparem per sobre amb el julivert picat i servirem.

Imatge d'adc-marketing

Referència recepta: 0080  Categoria: 1er Plat   Temporada: Tot any





Comentaris

Entrades populars