PASTÍS FRED DE BACALLÀ I GAMBES
400 grams de
bacallà esqueixat
250 grams de gambes
pelades
1 llauna petita de
puré de tomàquet
3 ous grans
100 cl de nata
líquida
Sal i pebre
Oli
Mantega
Elaboració:
Netegem el bacallà dessalat i les gambes, tallem a trossets petits i
saltegem en una paella amb una mica d'oli o mantega. Afegim el puré de tomàquet
i deixem que es redueixi una mica.
Salpebrem i apartem del foc. Batem els ous juntament amb la nata
líquida i afegim a la barreja anterior, remenant bé. Salpebrem.
Untem un motlle rectangular amb mantega i folreu el fons amb un tros de
paper d'alumini. Omplim el motlle amb la barreja i coem en el forn al bany
Maria de tres quarts d'hora a una hora.
Si pren color massa aviat, cal cobrir-lo amb paper d'alumini.
Esperem que el pastís es refredi, bolquem en una font i retirem el
paper d'alumini.
Font: El bacalao manda en
la cocina
Referència
recepta: 0122 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada