LLOM DE BACALLÀ ALS TIGES D’ESBARZER SILVESTRE

Ingredients 6 persones:

1 kg de bacallà morro
100 grams de patates cuites
100 grams de tiges d'esbarzer
60 grams de farina per arrebossar
3 grans d'all
200 grams de puré de tomàquet
100 grams de cebetes tendres
3 dl. d'oli per fregir
Sal
100 grams de tàperes

Elaboració:

En una paella parisienne amb l'oli fregir el bacallà prèviament enfarinat, escorreu-lo i reservar-lo.
En una cassola amb una mica d'oli anterior, un cop filtrat, sofregiu-hi  els alls i incorporeu-li el puré de tomàquet i les patates. Passeu el conjunt a un bol o recipient alt, afegir-li aigua i triturar-lo amb el braç elèctric.
Posar la preparació anterior en una cassola, posar el bacallà i posar-lo al forn durant uns deu minuts.
Mentrestant, coure al vapor les tiges de esbarzer i la cebetes. En el moment de servir, posar aquestes en el fons dels plats, el bacallà al centre, la salsa al voltant i les tàperes per sobre.

Font: Todo el bacalao a su alcance recepta del Sr. Francisco Macías Cano

Referència recepta: 0120 Categoria: 2on Plat  Temporada: Tot l’any
Origen:

Comentaris

Entrades populars