LLOM DE BACALLÀ ALS TIGES D’ESBARZER SILVESTRE
1 kg de bacallà
morro
100 grams de
patates cuites
100 grams de tiges
d'esbarzer
60 grams de farina
per arrebossar
3 grans d'all
200 grams de puré
de tomàquet
100 grams de
cebetes tendres
3 dl. d'oli per
fregir
Sal
100 grams de
tàperes
Elaboració:
En una paella parisienne amb l'oli fregir el bacallà prèviament
enfarinat, escorreu-lo i reservar-lo.
En una cassola amb una mica d'oli anterior, un cop filtrat,
sofregiu-hi els alls i incorporeu-li el
puré de tomàquet i les patates. Passeu el conjunt a un bol o recipient alt,
afegir-li aigua i triturar-lo amb el braç elèctric.
Posar la preparació anterior en una cassola, posar el bacallà i
posar-lo al forn durant uns deu minuts.
Mentrestant, coure al vapor les tiges de esbarzer i la cebetes. En el
moment de servir, posar aquestes en el fons dels plats, el bacallà al centre,
la salsa al voltant i les tàperes per sobre.
Font: Todo el bacalao a su
alcance recepta del Sr. Francisco Macías Cano
Referència
recepta: 0120 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada