AMANIDA DE LÀMINES DE BACALLÀ I PEBROTS ESCALIVATS AL VINAGRE BALSÀMIC
400 grams de
bacallà (lloms)
4 pebrots vermells
mitjans
2 escalunyes
1 all tendre picat
4 tomàquets madurs
Oli
Sal
Pebre
Julivert picat
Ciboulette picada
Vinagre balsàmic
Elaboració:
Dessalem el bacallà, en traiem la pell i les arestes, el tallem a
làmines molt fines i el macerem amb oli d’oliva i les escalunyes picades.
Escalivem els pebrots, el pelem i els fem a tires, els amanim amb el
all picat, oli d’oliva i sal.
Escaldem el tomàquets, els pelem, en traiem les llavors i els tallem a
daus.
Folrem un motlle amb les làmines de bacallà, ho omplim amb les tires de
pebrot i ho acabem cobrint-ho de nou amb bacallà.
Un cop desmotllat ho col·loquem al centre del plat, al voltant hi
escampem els daus de tomàquet (prèviament amanits amb oli i sal, per sobre de
tot hi escampem unes gotes de vinagre balsàmic. Ho espolsem amb el julivert i
el ciboulette picats).
Font:
Cent amanides i entrants freds de Joan Pallarés
Referència
recepta: 0272 Categoria: 1er Plat Temporada:
Tot l’any
Origen:
Catalunya
La recepta te molt bona pinta........
ResponEliminaha de ser deliciosa, sí!
ResponEliminaAquest timbal central de pebrot i bacallà ha de ser irresistible! Petons!
ResponElimina