AMANIDA DE LÀMINES DE BACALLÀ I PEBROTS ESCALIVATS AL VINAGRE BALSÀMIC

Ingredients per a 4 persones:

400 grams de bacallà (lloms)
4 pebrots vermells mitjans
2 escalunyes
1 all tendre picat
4 tomàquets madurs
Oli
Sal
Pebre
Julivert picat
Ciboulette picada
Vinagre balsàmic

Elaboració:

Dessalem el bacallà, en traiem la pell i les arestes, el tallem a làmines molt fines i el macerem amb oli d’oliva i les escalunyes picades.
Escalivem els pebrots, el pelem i els fem a tires, els amanim amb el all picat, oli d’oliva i sal.
Escaldem el tomàquets, els pelem, en traiem les llavors i els tallem a daus.
Folrem un motlle amb les làmines de bacallà, ho omplim amb les tires de pebrot i ho acabem cobrint-ho de nou amb bacallà.
Un cop desmotllat ho col·loquem al centre del plat, al voltant hi escampem els daus de tomàquet (prèviament amanits amb oli i sal, per sobre de tot hi escampem unes gotes de vinagre balsàmic. Ho espolsem amb el julivert i el ciboulette picats).



Font: Cent amanides i entrants freds de Joan Pallarés

Referència recepta: 0272 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen: Catalunya

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars