CARPACCIO DE BACALLÀ

Ingredients per a 4 persones:

1 llom de bacallà remullat, sense pell ni espines de 400 grams
2 tomàquets madurs
4 cullerades de pasta d’oliva
Oli d’oliva verge extra
2 branquetes de julivert

Elaboració:

S’agafa el llom de bacallà i s’embolica amb paper transparent mirant de prémer-lo al màxim. Ha de quedar com un tub. Es posa al congelador 4 o 5 hores. Es parteixen les tomàquets per la meitat i se’ls treu les llavors i es tallen en daus molt petits, s’amaneix bé amb un polsim de sal i oli abundant. Una hora abans de tallar el carpaccio es treu del congelador. Passat aquest temps, es desembolica i es fa a làmines fines amb el ganivet del pernil, que és més flexible. Aquestes làmines es col·loquen sobre un plat amb paper de cuina per tal que deixin tol el aigua residual; una vegada sec podeu disposeu-lo a una safata de forma que s’encavalquen l’un amb l’altre i s’amaneixen amb el daus de tomàquet i unes pinzellades de pasta d’oliva; amanir-lo amb oli i decoreu-lo amb les branquetes de julivert.

Referència recepta: 0256 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen: 


Comentaris

  1. Ostres! Ha d'estar boníssim! Pensava que fer un carpaccio de bacallà era més complicat, però ara veig que només requereix una mica de paciència i prou ^^
    Ho provaré :D
    Petons :)

    ResponElimina
  2. Hola Teresa,
    He porta el comentari aquí. Moltes gràcies!! Me n'alegro que t'hagi agradat. Quan un post porta la seva feina i molt de temps. Sempre es d'agrair que alguna persona l'agradi.
    Et deixo la meva resposta també aqui...
    És aquesta:
    "Vaig estar consultant blogs de receptes de bacallà i vaig trobar el teu no sé si hi ha algun altre però em va sembla mb!! Felicitats!
    Gràcies!
    Quin és l'altre blog general(?) gestionar un blog porta feina! 2 imaginat! i el Magazine quina publicació és?
    Salutacions,

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars