CARPACCIO DE BACALLÀ
Ingredients per a 4 persones:
1 llom de bacallà
remullat, sense pell ni espines de 400 grams
2 tomàquets madurs
4 cullerades de
pasta d’oliva
Oli d’oliva verge
extra
2 branquetes de
julivert
Elaboració:
S’agafa el llom de bacallà i s’embolica amb paper transparent mirant de
prémer-lo al màxim. Ha de quedar com un tub. Es posa al congelador 4 o 5 hores.
Es parteixen les tomàquets per la meitat i se’ls treu les llavors i es tallen
en daus molt petits, s’amaneix bé amb un polsim de sal i oli abundant.
Una hora abans de tallar el carpaccio es treu del congelador. Passat
aquest temps, es desembolica i es fa a làmines fines amb el ganivet del pernil,
que és més flexible. Aquestes làmines es col·loquen sobre un plat amb paper de
cuina per tal que deixin tol el aigua residual; una vegada sec podeu
disposeu-lo a una safata de forma que s’encavalquen l’un amb l’altre i
s’amaneixen amb el daus de tomàquet i unes pinzellades de pasta d’oliva;
amanir-lo amb oli i decoreu-lo amb les branquetes de julivert.
Referència
recepta: 0256 Categoria: 1er Plat Temporada:
Tot l’any
Origen:
Ostres! Ha d'estar boníssim! Pensava que fer un carpaccio de bacallà era més complicat, però ara veig que només requereix una mica de paciència i prou ^^
ResponEliminaHo provaré :D
Petons :)
Hola Teresa,
ResponEliminaHe porta el comentari aquí. Moltes gràcies!! Me n'alegro que t'hagi agradat. Quan un post porta la seva feina i molt de temps. Sempre es d'agrair que alguna persona l'agradi.
Et deixo la meva resposta també aqui...
És aquesta:
"Vaig estar consultant blogs de receptes de bacallà i vaig trobar el teu no sé si hi ha algun altre però em va sembla mb!! Felicitats!
Gràcies!
Quin és l'altre blog general(?) gestionar un blog porta feina! 2 imaginat! i el Magazine quina publicació és?
Salutacions,