PATATES FARCIDES DE BACALLÀ

Ingredients per a 4 persones:

Oli d’oliva
8 patates mitjanes
¼ l. de crema de llet
3 grans d’all
Formatge ratllat
Julivert picat
400 grams de bacallà dessalat

Elaboració:

Renteu les patates i poseu-les senceres a coure al forn, sense pelar-les. Un cop cuites, buideu-les amb una cullera sense trencar-ne la pell, que us servirà després per al farcit. Sofregiu els alls picats amb l’oli d’oliva i el bacallà, que heu de tenir ben escorregut. Deixeu-ho coure i afegiu-hi la crema de llet (o llet normal) i la patata. Trinxeu-ho tot molt fi i afegiu-hi el julivert picat. Finalment, farciu les patates, poseu-hi el formatge ratllat al damunt i gratineu-les al forn.

Nota:
Serviu les patates molt calentes.

Font: La cuina catalana, comarca a comarca

Referència recepta: 0254 Categoria: Plat únic Temporada: Tot l’any
Origen: (Alt Camp)

Comentaris

  1. Ai, mare!!! Quines patates més exquisites!!!!
    Quines ganes tinc de cuinar-les!! Gràcies per les receptes tan bones de bacallà que publiques!!
    Enllaço el teu blog al meu!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. M'apunto la recepta! Ha d'estar boníssimes aquestes patates farcides de bacallà! Amb una salseta pels voltants ha d'estar buuuuf! ^^ M'encanta!

    Molts petons :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars