PATATES FARCIDES DE BACALLÀ
Ingredients per a 4 persones:
Oli d’oliva
8 patates mitjanes
¼ l. de crema de
llet
3 grans d’all
Formatge ratllat
Julivert picat
400 grams de
bacallà dessalat
Elaboració:
Renteu les patates i poseu-les senceres a coure al forn, sense
pelar-les. Un cop cuites, buideu-les amb una cullera sense trencar-ne la pell,
que us servirà després per al farcit. Sofregiu els alls picats amb l’oli
d’oliva i el bacallà, que heu de tenir ben escorregut. Deixeu-ho coure i
afegiu-hi la crema de llet (o llet normal) i la patata. Trinxeu-ho tot molt fi
i afegiu-hi el julivert picat. Finalment, farciu les patates, poseu-hi el
formatge ratllat al damunt i gratineu-les al forn.
Nota:
Serviu les patates molt calentes.
Font: La cuina catalana, comarca
a comarca
Referència
recepta: 0254 Categoria: Plat únic Temporada:
Tot l’any
Origen: (Alt Camp)
Ai, mare!!! Quines patates més exquisites!!!!
ResponEliminaQuines ganes tinc de cuinar-les!! Gràcies per les receptes tan bones de bacallà que publiques!!
Enllaço el teu blog al meu!!!!
Salut i petons,
Olga
M'apunto la recepta! Ha d'estar boníssimes aquestes patates farcides de bacallà! Amb una salseta pels voltants ha d'estar buuuuf! ^^ M'encanta!
ResponEliminaMolts petons :)