BACALLÀ AMB AMANIDA DE LLENTIES

Ingredients per a 4 persones:

400 grams de llenties cuites
400 grams de bacallà esqueixat
1 tomàquet d’amanida
1 ceba tendra
¼ de pebrot vermell
Fulles d’enciam força, blanques i tendres
Oli d’oliva
Vinagre
Sal
Pebre






Elaboració:

Amb el ganivet trossegem la ceba, el pebrot i el tomàquet.
Ho barregem amb el bacallà i les llenties, ben eixutes i fredes. Tot seguit ho amanim amb sal, pebre, oli i vinagre.
Posem el plat les fulles d’enciam fent un llit, col·loquem al damunt tota la barreja i, finalment, ho decorem amb una mica de pastanaga ratllada.

Nota: Plat ideal per a l’estiu quan els llegums no són tan habituals a la nostra dieta perquè estan relacionats sempre amb plats d’hivern i, alhora, són tan necessaris per al nostre organisme.


Font: La Cuina del bacallà de Albert Cogul

Referència recepta: 0274 Categoria: 1er plat Temporada: Estiu
Origen: Catalunya

Comentaris

Entrades populars