CARPACCIO DE BACALLÀ AMB TOMÀQUET NATURAL I OLIVADA NEGRA

Ingredients:

200 grams de llom de bacallà dessalat
1 tomàquet de benach, de producció ecològica
Olivada d’olives negres
Cibulet
Oli d’oliva extra verge

Elaboració:

Emboliqueu la peça de bacallà dessalada i encorreguda amb paper film ben lligat i poseu-la al congelador per tal de poder-lo tallar el més fi possible. Un cop la peça sigui gairebé congelada traieu-la del congelador, desemboliqueu-la i procediu a tallar-la amb un ganivet que talli be procurant que els talls siguin el mes fins possible i aneu-los dipositant sobre un plat amb paper de cuina per eliminar tota la humitat que li quedi al bacallà i la poca aigua que desprengui el descongelat.
Mentre el bacallà s’escorre i agafa una mica de temperatura, agafeu el tomàquet, elimineu-li les llavors i talleu-lo en daus, amanint-lo amb un polsim de sal i un bon raig d’oli d’oliva extra verge. Netegeu i talleu el cibulet en trossets el més petits possible i ja podeu muntar el plat amb els talls de bacallà al fons del plat posant a una banda del plat el tomàquet amanit, a l’altra el cibulet i al mig del plat una filera d’olivada.



Font: Receptes de Bacallà

Referència recepta: 0273 Categoria: Aperitiu Temporada: Tot l’any
Origen: Catalunya

Comentaris

  1. Hola guapa!..hiciste una receta perfecta para este calor que empieza a apretar :) se ve delicioso!!!!
    muchos besos y feliz semana!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. M'agrada!!! Me l'apunto pels soparillos d'estiu al jardí!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars