BACALLÀ AL FORN AMB OLIVES I CEBES

Ingredients per a 2 persones:

1 cullerada d'oli d'oliva
2 filets de bacallà de 175 grams cadascun
16 olives negres sense pinyol i finament picades
2 cullerades de julivert picat
1 cullerada d'anet picat
1 manat de cebetes finament picades
2 bitxos tallades a daus petits
El suc i la ratlladura d'1 llima
Pebre negre acabat de moldre
150 ml. de suc de tomàquet
150 ml. de brou de peix

Elaboració:

Preescalfeu el forn a 230 º C.
Unteu lleugerament una safata amb oli i posar el bacallà al fons. En un bol, barrejar les olives, les herbes aromàtiques, les cebes tendres, els bitxos i la ratlladura i el suc de llima, i, a continuació, repartir aquesta barreja sobre el bacallà.
Condimentar amb pebre negre i després abocar el suc de tomàquet i el brou de peix al voltant del bacallà. Acostar al foc i portar a ebullició a foc mitjà.
Posar la safata al forn i coure durant 12 minuts. Servir immediatament utilitzant els sucs com a salsa i amb un acompanyament d'amanida.

Font: Cocina y Salud: Diabetes

Referència recepta: 0267 Categoria: Plat únic Temporada: Tot l’any
Origen: Catalunya

Comentaris

  1. M'estic fent addicta al bacallà!!!!! Fas unes receptes tan bones....... Aquesta, a la reserva!!!
    Petons i feliç 2014!
    Olga

    ResponElimina
  2. Jo en faig un de molt semblant, amb farigola i està boníssim!!!

    PTNTS i bons reis.
    Dolça

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars