BACALLÀ AL FORN AMB OLIVES I CEBES
1 cullerada d'oli
d'oliva
2 filets de bacallà
de 175 grams cadascun
16 olives negres
sense pinyol i finament picades
2 cullerades de
julivert picat
1 cullerada d'anet
picat
1 manat de cebetes
finament picades
2 bitxos tallades a
daus petits
El suc i la
ratlladura d'1 llima
Pebre negre acabat
de moldre
150 ml. de suc de
tomàquet
150 ml. de brou de
peix
Elaboració:
Preescalfeu el forn a 230 º C.
Unteu lleugerament una safata amb oli i posar el bacallà al fons. En un
bol, barrejar les olives, les herbes aromàtiques, les cebes tendres, els bitxos
i la ratlladura i el suc de llima, i, a continuació, repartir aquesta barreja
sobre el bacallà.
Condimentar amb pebre negre i després abocar el suc de tomàquet i el
brou de peix al voltant del bacallà. Acostar al foc i portar a ebullició a foc
mitjà.
Posar la safata al forn i coure durant 12 minuts. Servir immediatament
utilitzant els sucs com a salsa i amb un acompanyament d'amanida.
Font:
Cocina y Salud: Diabetes
Referència
recepta: 0267 Categoria: Plat únic Temporada:
Tot l’any
Origen: Catalunya
M'estic fent addicta al bacallà!!!!! Fas unes receptes tan bones....... Aquesta, a la reserva!!!
ResponEliminaPetons i feliç 2014!
Olga
Jo en faig un de molt semblant, amb farigola i està boníssim!!!
ResponEliminaPTNTS i bons reis.
Dolça