BACALLÀ ROSTIT AMB ANXOVA I ALL

Ingredients per a 4 persones:

5 filets d'anxova en llauna escorreguts, rentats i picats
2 culleradetes de menta finament picada
8 grans d'all finament picats
4 filets de bacallà de 200 grams
3 cullerades de farina
2 cullerades d'oli de colza o gira-sol
4 escalunyes tallades per la meitat
2 tiges d'api tallats a daus petits
1 pastanaga tallada a rodanxes fines
2 cullerades de vermut sec
400 grams de tomàquet triturat en llauna
450 ml. de brou de peix
3 cullerades de julivert picat
Pebre negre acabat de moldre

Elaboració:

Pre-escalfar el forn a 200 º C.
Deixar les anxoves en remull en aigua freda durant 30 minuts. Escórrer i, en un robot de cuina, barrejar les anxoves, la menta i la meitat de l'all fins a obtindré una pasta suau.
Feu 4 incisions de 2,5 cm en cada un dels filets de bacallà i omplir-les amb la pasta. Empolvorar tota la superfície del bacallà amb la farina.
Escalfar l'oli en una cassola. Daurar els filets de bacallà, retirar i reservar.
Afegir les escalunyes, l'api, les pastanagues i resta de l'all a la mateixa cassola i coure fins que les verdures comencin a estar toves. Tornar a posar el bacallà a la cassola i afegir-li el vermut, els tomàquets i el brou de peix i portar a ebullició. Retirar i posar al forn. Enfornar durant 15 minuts i a continuació afegir el julivert.
Condimentar amb pebre negre al gust i servir en plats fondos amb arròs integral o patates noves.

Font: Cocina y Salud: Diabetes

Referència recepta: 0266 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

  1. Quin plat!!!! Ideal per aquestes festes!!!!! Moltes gràcies!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon Nadal i cap d'any Olga
      Gràcies per tot l'anim....
      Teresa

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars