BACALLÀ ROSTIT AMB ANXOVA I ALL
5 filets d'anxova
en llauna escorreguts, rentats i picats
2 culleradetes de
menta finament picada
8 grans d'all
finament picats
4 filets de bacallà
de 200 grams
3 cullerades de
farina
2 cullerades d'oli
de colza o gira-sol
4 escalunyes
tallades per la meitat
2 tiges d'api
tallats a daus petits
1 pastanaga tallada
a rodanxes fines
2 cullerades de
vermut sec
400 grams de
tomàquet triturat en llauna
450 ml. de brou de
peix
3 cullerades de
julivert picat
Pebre negre acabat de moldre
Elaboració:
Pre-escalfar el forn a 200 º C.
Deixar les anxoves en remull en aigua freda durant 30 minuts. Escórrer
i, en un robot de cuina, barrejar les anxoves, la menta i la meitat de l'all
fins a obtindré una pasta suau.
Feu 4 incisions de 2,5 cm en cada un dels filets de bacallà i
omplir-les amb la pasta. Empolvorar tota la superfície del bacallà amb la
farina.
Escalfar l'oli en una cassola. Daurar els filets de bacallà, retirar i
reservar.
Afegir les escalunyes, l'api, les pastanagues i resta de l'all a la
mateixa cassola i coure fins que les verdures comencin a estar toves. Tornar a
posar el bacallà a la cassola i afegir-li el vermut, els tomàquets i el brou de
peix i portar a ebullició. Retirar i posar al forn. Enfornar durant 15 minuts i
a continuació afegir el julivert.
Condimentar amb pebre negre al gust i servir en plats fondos amb arròs
integral o patates noves.
Font:
Cocina y Salud: Diabetes
Referència
recepta: 0266 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot l’any
Origen:
Quin plat!!!! Ideal per aquestes festes!!!!! Moltes gràcies!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Bon Nadal i cap d'any Olga
EliminaGràcies per tot l'anim....
Teresa