BACALLÀ A L'ESTIL DE VICENZA
500 grams de
bacallà (remullat)
Farina (per
enfarinar)
2 cullerades d'oli
1 ceba
1 cullerada de
parmesà ratllat
1 cullerada de
canyella
2 grans d'all
Julivert
2 anxoves
1 l. de llet
descremada
Elaboració:
Treure les espines i assecar el bacallà. Enfarinar i ofegar en una
cassola amb ceba, all i julivert picats. Donar-li la volta i escampar-hi sal,
pebre, canyella i parmesà. Ofegar també per la part inferior i col·locar al
centre les anxoves trossejades i sense espines. Barrejar i picar tot molt bé
(les anxoves han de reduir-se a crema).
Abocar una part de la llet i prosseguir la cocció, afegint més llet
quan sigui necessari. Coure 3 hores a foc lent, remenant de tant en tant. Ha de
quedar un fons cremós i espès.
Font:
Revista
Referència
recepta: 0264 Categoria: 1er Plat Temporada:
Tot l’any
Origen: Italià
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada