BACALLÀ A L'ESTIL DE VICENZA

Ingredients:

500 grams de bacallà (remullat)
Farina (per enfarinar)
2 cullerades d'oli
1 ceba
1 cullerada de parmesà ratllat
1 cullerada de canyella
2 grans d'all
Julivert
2 anxoves
1 l. de llet descremada

Elaboració:

Treure les espines i assecar el bacallà. Enfarinar i ofegar en una cassola amb ceba, all i julivert picats. Donar-li la volta i escampar-hi sal, pebre, canyella i parmesà. Ofegar també per la part inferior i col·locar al centre les anxoves trossejades i sense espines. Barrejar i picar tot molt bé (les anxoves han de reduir-se a crema).
Abocar una part de la llet i prosseguir la cocció, afegint més llet quan sigui necessari. Coure 3 hores a foc lent, remenant de tant en tant. Ha de quedar un fons cremós i espès.

Font: Revista

Referència recepta: 0264 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen: Italià


Comentaris

Entrades populars