RAVIOLIS DE BACALLÀ AMB FESOLS DE SANTA PAU

Ingredients per a 4 persones:

100 grams de llom de bacallà dessalat
80 grams de fesols bullits
10 grams de pebrot verd
10 grams de pebrot vermell
10 grams de ceba
4 tomàquets cirera
0,5 dl. de vinagre de vi blanc
1 dl. d’oli d’oliva extra verge
20 grams de mostassa en gra
20 grams de porradell picat 

Elaboració:

Traiem la pell del bacallà  i l’emboliquem amb un plàstic film alimentari. El posem una hora al congelador perquè quedi lleugerament dur. Tallem el dos pebrots, la ceba i la tomàquet a daus ben petits. Hi barregem els fesols bullits i amanim amb sal, oli i vinagre. La resta de vinagre i oli ho barregem amb la mostassa en gra i el porradell picat. Per muntar aquest aperitiu, fem 24 talls ben prims de llom de bacallà amb la màquina de tallar embotit. En posem 3 a cada plat de pa, al cim hi posem els fesols amanits i acabem amb tres talls de bacallà més, i ens quedaran tres raviolis per a cadascú. Amanim amb la vinagreta de mostassa.


Font: Menjar per un euro

Referència recepta: 0263 Categoria: Aperitiu Temporada: Tot l’any
Origen: 
 


Comentaris

  1. Delicatessen, delicatessen!!!!! Aiixxx, aquest bacallà!!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars