FESOLS GUISATS AMB PELL DE BACALLÀ I TALLARINES

Ingredients:

200 grams de fesols cuits
2 dl. de brou de coure els fesols
50 grams de pell de bacallà
2 grans d’all
1 dl. d’oli d’oliva suau
¼ de pebrot vermell
½ de pebrot verd
1 ceba tendra
¼ de quilo de tallarines

Elaboració:

Sofregim sense que agafin color els dos alls laminats. Tot seguit hi posem les pells de bacallà i un raig d’aigua. Deixem que coguin a poc a poc, sense que la cocció bulli. Ho posem en un pot i ho triturem amb la batedora elèctrica. Lliguem amb un raig d’oli com si féssim una maionesa. Reservem.
Sofregim la ceba tendra i els dos pebrots, picats ben finament.
Incorporem els fesols, el brou i deixem coure 4 minuts. Hi tirem les tallarines i coem fins que s’obrin. Hi posem una cullerada de l’emulsió de pell de bacallà, tastem de sal i servim ràpidament.

Nota:
Aprofitar les pells de bacallà per lligar un guisat és extraordinari. La pell tèbia allibera la gelatina i ens lliga aquest brou de fesols, a la vegada que dóna un gust molt bo. Cal tenir la precaució de menjar-se el fesols quan s’acabin d’obrir les tallarines. Si esprem, es ressequen i perden gust.

Font: Menjar per un euro

Referència recepta: 0261 Categoria: Plat únic Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

  1. M'encanten les teves receptes!!!!
    He fet una recepta teva i l'he publicat al meu blog...... A veure si t'agrada!!!
    http://lacuinadelolga.blogspot.com.es/2013/06/vichyssoise-dabadejo.html

    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. Gràcies, per seguir-me, és un bloc mono-temàtic, però em fa feliç a contribuir que la gent tingui un recopilatori

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars