FESOLS GUISATS AMB PELL DE BACALLÀ I TALLARINES
Ingredients:
200 grams de fesols
cuits
2 dl. de brou de
coure els fesols
50 grams de pell de
bacallà
2 grans d’all
1 dl. d’oli d’oliva
suau
¼ de pebrot vermell
½ de pebrot verd
1 ceba tendra
¼ de quilo de
tallarines
Elaboració:
Sofregim sense que agafin color els dos alls laminats. Tot seguit hi
posem les pells de bacallà i un raig d’aigua. Deixem que coguin a poc a poc,
sense que la cocció bulli. Ho posem en un pot i ho triturem amb la batedora
elèctrica. Lliguem amb un raig d’oli com si féssim una maionesa. Reservem.
Sofregim la ceba tendra i els dos pebrots, picats ben finament.
Incorporem els fesols, el brou i deixem coure 4 minuts. Hi tirem les
tallarines i coem fins que s’obrin. Hi posem una cullerada de l’emulsió de pell
de bacallà, tastem de sal i servim ràpidament.
Nota:
Aprofitar les pells de bacallà per lligar un guisat és extraordinari.
La pell tèbia allibera la gelatina i ens lliga aquest brou de fesols, a
la vegada que dóna un gust molt bo. Cal tenir la precaució de menjar-se el
fesols quan s’acabin d’obrir les tallarines. Si esprem, es ressequen i perden
gust.
Font:
Menjar per un euro
Referència
recepta: 0261 Categoria: Plat únic Temporada:
Tot l’any
Origen:
M'encanten les teves receptes!!!!
ResponEliminaHe fet una recepta teva i l'he publicat al meu blog...... A veure si t'agrada!!!
http://lacuinadelolga.blogspot.com.es/2013/06/vichyssoise-dabadejo.html
Salut i petons,
Olga
Gràcies, per seguir-me, és un bloc mono-temàtic, però em fa feliç a contribuir que la gent tingui un recopilatori
ResponElimina