VICHYSSOISSE DE BACALLÀ



Ingredients per a 4 persones:

1 Kg. d’alls porros
½ Kg. de patates
250 grams de bacallà remullat
200 cc. de crema de llet
2 ous durs
4 branquetes de porradell
Sal
Oli
Pebre blanc

Elaboració:

Es talla el porro a rodanxes aprofitant fins i tot la part verda. Se salta amb oli sense que agafi color. S’hi afegeixen les patates mal tallades i es cobreix amb 2 litres d’aigua. Es fa bullir 25 minuts i s’hi afegeix el bacallà sense la pell. Es cou tot junt 5 minuts més, es rectifica de sal i s’hi posa pebre. Es trinxa fins que és fi. Si es vol, després, es pot passar per un colador. S’hi afegeix la crema de llet i es deixa refredar. A l’hora de servir-la s’hi tiren l’ou dur i el porradell, tot tallat petit i barrejat.

Font: Bacallà el caràcter de la sal de Mariona Quadrada

Referència recepta: 0257 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any




Comentaris

  1. ohhh! M'ha encantat, aquesta recepta! és que sóc molt fan del bacallà. Mai se m'hagués acudit fer-lo servir per una crema. Gràcies per compartir-ho, Mª Teresa! Petons

    ResponElimina
  2. Vichyssoisse amb bacallà?. Això cal provar-ho, quina temptació...

    ResponElimina
  3. M'acabes de donar una recepta d'aquelles que segur les convertirem en clàssic!!!

    PTNTS
    DOLÇA

    ResponElimina
  4. MMmmm.....aquesta a la reserva per la propera celebració familiar!!!! Triomf assegurat!!!!
    Gràcies per la gran idea!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars