CONILL AMB MANDONGUILLES DE BACALLÀ

Ingredients per a 4 persones:


1 conill a trossos
1 ceba
3 grans d’all
50 grams d’ametlles torrades
el fetge del conill fregit
1 got de vi blanc
Una mica de menta
Pebre vermell
Pebre negre
Farina

Per fer les mandonguilles:

Bacallà dessalat
Pa
All
Julivert
Oli

Elaboració:

Feu les mandonguilles de bacallà com les de carn, però en lloc de carn poseu-hi el bacallà dessalat. Talleu el conill a trossos i fregiu-lo en una cassola, fins que quedi daurat. Afegiu-hi la ceba picada ben fina i, quan estigui ben daurada tireu-hi el vi blanc. Mentrestant, feu una picada amb les ametlles, la menta, l’all i el fetge del conill i passeu-la per la batedora. Afegiu la picada al conill. Cobriu-ho amb una mica d’aigua i de pebre vermell. Quan sigui cuit, incorporeu-hi les mandonguilles de bacallà. Deixeu-ho uns 5 minuts més i ja estarà a punt per servir.

Nota:
És millor fregir les mandonguilles abans de posar-les a la cassola.

Font: La cuina catalana, comarca a comarca

Referència recepta: 0253 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot l’any
Origen: 
 
(Ribera d’Ebre)




Comentaris

Entrades populars