AMANIDA TÈBIA DE PASTA FRESCA I BACALLÀ AMB BOLETS-ESTIL DE CAPPONT-

Ingredients per a 4 persones:

250 grams de pasta fresca
250 grams de bacallà esqueixat
100 grams de bolets
2 grans d’all
Julivert
Oli d’oliva
Vinagre
Sal
Pebre

Elaboració:

Bullirem la pasta amb aigua, sal i una mica de mantega.
Un cop estigui al dente l’escorrem, la refredarem a raig d’aixeta i la ruixarem amb una mica d’oli d’oliva perquè quedi solta. D’altra banda netejarem els bolets –moixernons, ceps o rovellons són el més adients--, els saltarem amb un all laminat i julivert picat amb oli d’oliva i, tot seguit, amb l’oli ben calent, hi afegirem la pasta i el bacallà esqueixat a tires petites i ho servirem ben calent.
Comentari: sempre serà millor que el bolets siguin frescos o, si no pot ser, secs i remullats; els congelats o de conserva no donaran el sabor que esperem en aquest plat. Les tallarines i el galets també són força adients per aquesta recepta.



Font: La Cuina del bacallà de Albert Cogul

Referència recepta: 0279 Categoria: 1er plat Temporada: Tot l’any
Origen: Catalunya

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars