TÀRTAR DE BACALLÀ



Ingredients per a 4 persones:

600 grams de bacallà dessalat net de pell i espines
1 ou dur picat
1 ceba tendra picada
Julivert picat
Cogombres en vinagre picats
Suc de llimona
Suc de taronja
Sal
Pebre blanc
Escarola
2 tomàquets madurs

Elaboració:

Escaldem el tomàquets, el pelem, en traiem les llavors i els tallem a daus petits.
Piquem el bacallà menut (amb ganivet), un cop picat hi afegirem l’ou dur, la ceba tendra, el julivert, el cogombres en vinagre, unes gotes de suc de llimona, unes gotes de suc de taronja, un pols de pebre blanc i sal, i ho remenem tot fins que en quedi ben barrejat.
Per presentar-ho omplim un motlle individual circular de tàrtar, el col·loquem al centre del plat, al voltant hi posem l’escarola amb els daus de tomàquet escampats per sobre, podem amanir-ho amb un oli d’oliva bo.
Ho acompanyem amb unes torrades que les portarem apart.


Font: Cent amanides i entrants freds de Joan Pallarés

Referència recepta: 0278 Categoria: 1er plat Temporada: Tot l’any
Origen: Catalunya

Comentaris

Entrades populars