TÀRTAR DE BACALLÀ
Ingredients per a 4 persones:
600 grams de
bacallà dessalat net de pell i espines
1 ou dur picat
1 ceba tendra
picada
Julivert picat
Cogombres en
vinagre picats
Suc de llimona
Suc de taronja
Sal
Pebre blanc
Escarola
2 tomàquets madurs
Elaboració:
Escaldem el tomàquets, el pelem, en traiem les llavors i els tallem a
daus petits.
Piquem el bacallà menut (amb ganivet), un cop picat hi afegirem l’ou
dur, la ceba tendra, el julivert, el cogombres en vinagre, unes gotes de suc de
llimona, unes gotes de suc de taronja, un pols de pebre blanc i sal, i ho
remenem tot fins que en quedi ben barrejat.
Per presentar-ho omplim un motlle individual circular de tàrtar, el
col·loquem al centre del plat, al voltant hi posem l’escarola amb els daus de
tomàquet escampats per sobre, podem amanir-ho amb un oli d’oliva bo.
Ho acompanyem amb unes torrades que les portarem apart.
Font:
Cent amanides i entrants freds de Joan Pallarés
Referència
recepta: 0278 Categoria: 1er plat Temporada:
Tot l’any
Origen:
Catalunya
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada