BACALLÀ AMB AMANIDA DE LLENTIES
400 grams de
llenties cuites
400 grams de
bacallà esqueixat
1 tomàquet
d’amanida
1 ceba tendra
¼ de pebrot vermell
Fulles d’enciam
força, blanques i tendres
Oli d’oliva
Vinagre
Sal
Pebre
Elaboració:
Amb el ganivet trossegem la ceba, el pebrot i el tomàquet.
Ho barregem amb el bacallà i les llenties, ben eixutes i fredes. Tot
seguit ho amanim amb sal, pebre, oli i vinagre.
Posem el plat les fulles d’enciam fent un llit, col·loquem al damunt
tota la barreja i, finalment, ho decorem amb una mica de pastanaga ratllada.
Nota: Plat ideal per a l’estiu quan els llegums no són tan habituals a
la nostra dieta perquè estan relacionats sempre amb plats d’hivern i, alhora,
són tan necessaris per al nostre organisme.
Font:
La Cuina del bacallà de Albert Cogul
Referència
recepta: 0274 Categoria: 1er plat Temporada:
Estiu
Origen:
Catalunya
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada