CARPACCIO DE BACALLÀ AMB TOMÀQUET NATURAL I OLIVADA NEGRA
200 grams de llom de bacallà dessalat
1 tomàquet de benach, de producció ecològica
Olivada d’olives negres
Cibulet
1 tomàquet de benach, de producció ecològica
Olivada d’olives negres
Cibulet
Oli d’oliva extra verge
Elaboració:
Emboliqueu la peça
de bacallà dessalada i encorreguda amb paper film ben lligat i poseu-la al
congelador per tal de poder-lo tallar el més fi possible. Un cop la peça sigui
gairebé congelada traieu-la del congelador, desemboliqueu-la i procediu a
tallar-la amb un ganivet que talli be procurant que els talls siguin el mes
fins possible i aneu-los dipositant sobre un plat amb paper de cuina per
eliminar tota la humitat que li quedi al bacallà i la poca aigua que desprengui
el descongelat.
Mentre el bacallà
s’escorre i agafa una mica de temperatura, agafeu el tomàquet, elimineu-li les
llavors i talleu-lo en daus, amanint-lo amb un polsim de sal i un bon raig
d’oli d’oliva extra verge. Netegeu i talleu el cibulet en trossets el més
petits possible i ja podeu muntar el plat amb els talls de bacallà al fons del
plat posant a una banda del plat el tomàquet amanit, a l’altra el cibulet i al
mig del plat una filera d’olivada.
Font:
Receptes de Bacallà
Referència
recepta: 0273 Categoria: Aperitiu Temporada:
Tot l’any
Origen:
Catalunya
Quina bona pinta!
ResponEliminaHola guapa!..hiciste una receta perfecta para este calor que empieza a apretar :) se ve delicioso!!!!
ResponEliminamuchos besos y feliz semana!!!!!!!!!!!!
M'agrada!!! Me l'apunto pels soparillos d'estiu al jardí!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Podrías traducir en castellano por favor
ResponElimina