BACALLÀ A LA RIBERA
Ingredients per a 4 persones:
800 grams de
bacallà
1 ceba
3 grans d’all
50 grams d’ametlles
torrades
1 llesca de pa
fregit
250 grams de
tomàquets madurs
50 grams de pinyons
Oli
Sal
Aigua
1 grapat de
cargols, prèviament bullits
Elaboració:
Tingueu el bacallà en remull des de la vigília. Enfarineu-lo i
fregiu-lo. En una cassola, poseu-hi l’oli de fregir el bacallà i feu-lo servir
per sofregir una ceba picada ben fina. Quan la ceba sigui daurada, ratlleu els
tomàquets i incorporeu-los-hi. Piqueu en un morter les ametlles torrades, els
pinyons, l’all i el pa fregit. Tireu la picada a la cassola. Poseu-hi una
cullerada rasa de farina i el pebre vermell. Incorporeu-hi l’aigua i feu-ho
bullir una estona. Afegiu-hi el bacallà i els caragols, i deixeu que bulli de 5
a 7 minuts més.
Nota:
Afegiu la sal al final, un cop ja hi heu posat el bacallà i després de
deixar-ho coure una estona.
Font: La cuina catalana,
comarca a comarca
Referència
recepta: 0252 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot l’any
Origen:
(Ribera d’Ebre)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada