BACALLÀ A L'ESTIL DELS CAÇADORS (Dorsz po Mysliwsku)


Ingredients 6 persones:

1 Kg. de bacallà fresc
100 grams de mantega
½ l de vi negre
150 grams de farina
Vinagre
Sal
Pebre blanc acabat de moldre

Elaboració:

Netejar el bacallà; rentar-lo amb diverses aigües molt clares i deixar-lo en remull una hora amb una solució suau de vinagre (1 cullerada sopera per a un litre d'aigua). Seguidament, condimentar-lo amb sal perquè prengui el gust del salaó.
Tallar en rodanxes i daurar en una paella amb la mantega. Passar-lo a una cassola, addicionar el vi, tapar i deixar coure lentament durant uns quinze minuts. Afegir la farina, condimentar i deixar al foc uns cinc minuts abans de la seva completa cocció.
Servir amb col vermella i gelatina de nabius.

Font: Todo el bacalao a su alcance

Referència recepta: 0091 Categoria: Plat únic   Temporada: Tot any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars