CANELONS DE BACALLÀ I AMETLLES AMB MOUSE D’ESCALIVADA
Ingredients:
Plaques de canelons
Formatge 50 grams gruyere ratllat per gratinar
Per al farcit:
Bacallà 600 grams de morro remullat
Ametlles crues picades 75 grams
Cebes 1 u.
Tomàquets madurs 1 u.
Fulla de llorer
Pebre blanc
Per a la mousse:
Pebrots vermells escalivats 2 u.
Albergínies escalivades 2 u.
Crema de llet 200 cc
Sal i sucre
Elaboració:
Posem un litre d’aigua al foc i escalfem, amb una fulla de llorer, el bacallà, la ceba i el tomàquet. No ha de bullir.
Ho deixem refredar i ho escorrem. Després se’n treuen les espines i la pell i es pica tot junt, afegint-hi les ametlles, i el pebre.
Farcim els canelons i el cobrim amb la mousse d’escalivada. Els gratinem amb formatge.
Elaboració de la mousse:
Referència recepta: 0004 Categoria: 1er. Plat Temporada: Tot el any
Origen:
La ceba i el tomaquet també es trituren?
ResponElimina