AMANIDA TÈBIA DE PASTA FRESCA I BACALLÀ AMB BOLETS-ESTIL DE CAPPONT-
250 grams de pasta
fresca
250 grams de
bacallà esqueixat
100 grams de bolets
2 grans d’all
Julivert
Oli d’oliva
Vinagre
Sal
Pebre
Elaboració:
Bullirem la pasta amb aigua, sal i una mica de mantega.
Un cop estigui al dente l’escorrem, la refredarem a raig d’aixeta i la
ruixarem amb una mica d’oli d’oliva perquè quedi solta. D’altra banda netejarem
els bolets –moixernons, ceps o rovellons són el més adients--, els saltarem amb
un all laminat i julivert picat amb oli d’oliva i, tot seguit, amb l’oli ben
calent, hi afegirem la pasta i el bacallà esqueixat a tires petites i ho
servirem ben calent.
Comentari: sempre serà millor que el bolets siguin frescos o, si no pot
ser, secs i remullats; els congelats o de conserva no donaran el sabor que
esperem en aquest plat. Les tallarines i el galets també són força adients per
aquesta recepta.
Font:
La Cuina del bacallà de Albert Cogul
Referència
recepta: 0279 Categoria: 1er plat Temporada:
Tot l’any
Origen:
Catalunya
caram, que bo!
ResponEliminaEl vinagre en quin moment es fa servir?
ResponElimina