BACALLÀ CONFITAT AMB NYORES I ESPINACS

Ingredients per a 4 persones:

2 lloms de bacallà
200 grams d'espinacs
Sal
Pebre
1 cullerada de mel
1 tomàquet
200 grams escalunyes
2 pebrots de romesco o nyores
1 os de pernil o pernil a daus
1 rovell d'ou

Elaboració:

Per la reina d'espinacs:
En un cassó amb aigua bullint coem les espinacs durant 30 segons, colem i triturem amb la mel i part de l'aigua de cocció si fos necessari. Salpebrem i reservem.
Per a la salsa de nyores:
En una cassola coem les cebes tallades en juliana amb el pernil, el tomàquet i els pebrots, coem a foc lent durant mitja hora, triturem eliminant l'os i reservem.

Muntatge:
Tallem el bacallà en cubs i el confitem en una paella amb un raig d'oli d'oliva, servim pinzellades de salsa de espinacs i nyores, els cubs de bacallà i una pinzellada de rovell d'ou.

Font: http://www.delicooks.com/es/recetas/solo-recetas/bacalao-confitado-con-noras-y-espinacas

Referència recepta: 0248 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars