BACALLÀ CONFITAT AMB NYORES I ESPINACS
Ingredients per a 4 persones:
2 lloms de bacallà
200 grams
d'espinacs
Sal
Pebre
1 cullerada de mel
1 tomàquet
200 grams
escalunyes
2 pebrots de
romesco o nyores
1 os de pernil o
pernil a daus
1 rovell d'ou
Elaboració:
Per la reina
d'espinacs:
En un cassó amb
aigua bullint coem les espinacs durant 30 segons, colem i triturem amb la mel i
part de l'aigua de cocció si fos necessari. Salpebrem i reservem.
Per a la salsa de
nyores:
En una cassola coem
les cebes tallades en juliana amb el pernil, el tomàquet i els pebrots, coem a
foc lent durant mitja hora, triturem eliminant l'os i reservem.
Muntatge:
Tallem el bacallà en cubs i el confitem en una paella amb un raig d'oli
d'oliva, servim pinzellades de salsa de espinacs i nyores, els cubs de bacallà
i una pinzellada de rovell d'ou.
Font:
http://www.delicooks.com/es/recetas/solo-recetas/bacalao-confitado-con-noras-y-espinacas
Referència
recepta: 0248 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada