Cercar en aquest blog
Catalunya i les seves revolucions culinàries. Moltes de les receptes actuals, en les quals el bacallà és el ingredient principal.
Entrades
PASTÍS DE BACALLÀ
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
BACALLÀ A LA SANTPOLENCA
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
BACALLÀ AMB SALMOREJO DE PIQUILLO
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
BACALLÀ AMB CIGRONS I ESPINACS
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
AMANIDA TÈBIA DE PASTA FRESCA I BACALLÀ AMB BOLETS-ESTIL DE CAPPONT-
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
TÀRTAR DE BACALLÀ
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
TIMBAL DE BACALLÀ, CEPS I ESPINACS AMB SALSA DE CAVA
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
BACALLÀ GRATINAT AMB ALLIOLI DE PERA, SOBRE UN LLIT DE SALSA DE NYORES
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
CANELONS DE BACALLÀ I XAMPINYONS AMB BEIXAMEL ESCALIVADA
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
BACALLÀ AMB AMANIDA DE LLENTIES
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
CARPACCIO DE BACALLÀ AMB TOMÀQUET NATURAL I OLIVADA NEGRA
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions